Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 27 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Slome overvaller Amstelveense zonnestudio gezocht

Een wel heel slome overvaller heeft maandagavond geprobeerd een zonnestudio aan de Marthahoeve in Amstelveen te overvallen. Ondanks zijn bedreigingen met een mes droop hij uiteindelijk onverrichter zake zonder buit af. De politie zoekt getuigen.

Burgernet

De man wandelde tegen zeven uur ‘s avonds de zonnestudio binnen en bedreigde de medewerker met een mes. Op dezelfde slome manier ging hij er vervolgens zonder buit weer vandoor. De politie heeft nog gezocht in de omgeving en Burgernet ingezet, maar de man is niet gevonden.

Lees ook: Gewapende overval op tankstation in Amsterdam

Het gaat om een donkergetinte man van ongeveer 20 tot 25 jaar oud en 1.70 meter lang. Hij heeft halflang donker golvend en vettig haar en keek lodderig uit zijn ogen. Hij droeg donkere kleding, waaronder een fleece trui tot over zijn knieën.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Slome overvaller Amstelveense zonnestudio gezocht
Sluiten