Jeroen Welling
Jeroen Welling Nieuws 2 jan 2015 / 11:15 uur

Slachtoffer liquidatie is Okan Fidan

De man die op oudjaarsdag in Amsterdam-Noord met vier kogels om het leven gebracht werd is de bekende crimineel Okan Fidan, een bekende van de politie. De 44-jarige Fidan was in 2010 ook al het slachtoffer van een moordaanslag.

Toen zat Fidan samen met een andere man in een auto in Amsterdam op de Torontobrug, vlakbij het Amstelhotel. In de kofferbak van het voertuig ontplofte een bom. De auto was gepantserd, waardoor de inzittenden met de schrik vrijkwamen.

Auto

Op 31 december zat Fidan in zijn auto op het Tussendek in Amsterdam-Noord, toen hij onder vuur werd genomen. Het slachtoffer werd door het hoofd geschoten, de dader of daders wisten te ontkomen en zijn nog niet gepakt. Over de achtergrond van de liquidatie is nog niets bekend.

Fidan zou in het verleden bodyguard van een Turkse crimineel zijn geweest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Slachtoffer liquidatie is Okan Fidan
Sluiten