Marieke van der Voort
Marieke van der Voort Nieuws 5 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

‘Seksslavin’ steeds groter probleem voor koningshuis

‘Seksslavin’ Virginia Roberts wordt een steeds groter probleem voor de Britse prins Andrew, de jongere broer van kroonprins Charles, en het Britse koningshuis. Volgens Britse media zou het destijds minderjarige meisje een boek willen schrijven over alles wat er is gebeurd.

De prins heeft zijn skivakantie afgebroken voor spoedoverleg met koningin Elizabeth. Tijdens het misbruik is Roberts zelfs voorgesteld aan de koningin, zo beweert haar vader.

New York

Robert zou op minderjarige leeftijd in totaal drie keer seks hebben gehad met de hertog van York. Hij zou met haar in New York, Londen en de Caraïben hebben geslapen.

Volgens Roberts was de prins op de hoogte van haar leeftijd.

Presentje

De Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein zou het meisje als cadeautje hebben gegeven aan de prins. „Ik was daarna zijn bezit" aldus de inmiddels 30-jarige Roberts.

Roberts zegt tienduizend pond van Epstein te hebben gekregen voor geleverde diensten. Epstein zou tussen 1999 en 2002 seksslavinnen hebben gemaakt van minderjarige meisjes.

Ontkenning

Het koningshuis ontkent ook maar iets met de zaak te maken te hebben. „Elke suggestie van ongepast gedrag met minderjarigen is totaal onwaar", liet een woordvoerder van Buckingham Palace eerder al weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘Seksslavin’ steeds groter probleem voor koningshuis
Sluiten