Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 13 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Regen en ongevallen zorgen voor drukke ochtendspits

Door slecht weer en ongelukken is er dinsdag een drukke ochtendspits met veel files. Door de ongevallen en regen stond er tegen 08:00 uur bijna 300 kilometer file. Tegen 09.30 uur nam de grootste verkeersellende af.

A44

De A44 richting Den Haag was een uur afgesloten tussen Kaagdorp en Noordwijkerhout na twee ongevallen. Na een eerste ongeval reed een vrachtwagen in op het andere ongeluk. De ANWB raadde automobilisten aan om te rijden via de A4. Rond 07:45 uur ging er weer een rijstrook open op de A44 en kon het verkeer er weer mondjesmaat langs.

Ook aan de noordkant van Amsterdam zijn verkeersproblemen. Op de A7 (Hoorn-Zaandam) en op de A8 (Zaandam-Amsterdam) staan lange files. Verder is het ook druk op de A50 tussen knooppunt Waterberg en afrit Hoenderloo na een ongeval.

Schiphol

Schiphol meldt geen vertragingen door de wind en de regen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Regen en ongevallen zorgen voor drukke ochtendspits
Sluiten