Dion Mebius
Dion Mebius Nieuws 5 jan 2015

Pro-Israëlpartijen organiseren demonstratie op Dam

De oprichters van de Facebookpagina’s ‘Holland4Israel’ en ‘Time to stand up for Israel’ organiseren samen een pro-Israëldemonstratie. Deze zal aanstaande zondag om 14.00 uur op de Dam plaatsvinden. De organisatoren streven hiermee naar ‘een eerlijke en volledige berichtgeving in de media ten opzichte van Israël’.

De organiserende partijen hebben er genoeg van dat Israël steeds meer geïsoleerd komt te staan en steeds vaker te maken krijgt met verkeerde berichtgeving. Het bijzondere van de manifestatie is volgens hen dat deze vanuit een andere invalshoek dan gebruikelijk wordt benaderd: niet-joods en niet-religieus. Diverse sprekers moeten het woord gaan voeren en er zal Israëlische muziek worden gespeeld.

Bij een eerdere pro-Israëldemonstratie afgelopen zomer op de Dam kwamen enkele honderden betogers opdagen. Daarbij werden vier mensen gearresteerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Pro-Israëlpartijen organiseren demonstratie op Dam
Sluiten