Robyn van Gorsel
Robyn van Gorsel Nieuws 29 jan 2015 / 12:10 uur

Poolse joyrider houdt politie bezig in Maassluis

Een dronken Poolse autobestuurder heeft de politie woensdagavond flink beziggehouden in Maassluis en Vlaardingen. De man stal eerst een auto bij een bedrijf, veroorzaakte daarna een ongeluk en reed door.

De 31-jarige Pool nam de auto aan het begin van de avond mee van een bedrijventerrein in Maassluis en veroorzaakte een ongeluk. De politie zette daarop een achtervolging in met politieauto’s en een helikopter.

In Vlaardingen werd de man uiteindelijk rond kwart voor zeven van de weggehaald. Na onderzoek bleek de man te veel te hebben gedronken en niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij is aangehouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Poolse joyrider houdt politie bezig in Maassluis
Sluiten