Dion Mebius
Dion Mebius Nieuws 5 jan 2015 / 14:52 uur

Moordverdachte Tilburg nog zeker twee weken vast

De 22-jarige Tilburger die is gearresteerd voor de moord op zijn 23-jarige huisgenoot op nieuwjaarsdag, zit nog zeker twee weken vast. Dat heeft de rechter-commissaris in Breda maandag bepaald.

Het slachtoffer, Angelo van Emmerik, werd op nieuwjaarsdag neergestoken en hevig bloedend in de Jan Scharpstraat in Tilburg aangetroffen. De jongeman overleed in het ziekenhuis. Buurtbewoners zagen een man snel wegfietsen rond het tijdstip van de moord. De 22-jarige man werd later die dag in Den Bosch aangehouden.

Lees ook: moordverdachte Tilburg is huisgenoot slachtoffer

Het lichaam van Angelo is dit weekend onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut, waarna het is vrijgegeven aan de familie. Het NFI acht het bewezen dat de Tilburger met geweld om het leven is gekomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moordverdachte Tilburg nog zeker twee weken vast
Sluiten