Bianca Brasser
Bianca Brasser Nieuws 9 jan 2015

Minderjarig meisje is moeder van dode baby Breda

De vermoedelijke moeder van de dode baby die eind vorig jaar in Breda werd gevonden, is opgespoord. Het gaat om een minderjarig meisje, maakte de politie vrijdag bekend. Ze is eerder deze week gearresteerd.

Geestelijke nood

De politie laat weten dat het meisje waarschijnlijk in geestelijke nood verkeerde. Ze krijgt nu medische en psychische zorg. De baby werd 30 september gevonden op de galerij van een flat aan de Ganzerik in Breda. Het stoffelijk overschot zat in een vuilniszak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Minderjarig meisje is moeder van dode baby Breda
Sluiten