Job Halkes
Job Halkes Nieuws 7 jan 2015
Leestijd: 0 minuten

Markthal korte tijd ontruimd

De Markthal in Rotterdam is gisteravond iets voor zeven uur ontruimd vanwege een brandalarm. Enkele honderden bezoekers moesten het pand verlaten op last van de brandweer. Uiteindelijk blek het loos alarm te zijn.

Volgens een woordvoerster van de Markthal was er in een restaurant iets mis met een handbrandmelder. „Het was een dinsdagavond, dus niet heel druk.” Het ontruimen ging vrij soepel. Iets voor half acht gaf de brandweer het pand weer vrij. Veel kraamhouders besloten daarop om het voor gezien te houden.

Onderzocht wordt nog waarom de handbrandmelder plots kon afgaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Markthal korte tijd ontruimd
Sluiten