Job Halkes
Job Halkes Nieuws 6 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Marketing Award Rotterdam naar de Markthal

Architect Winy Maas en oud Provast Directeur Hans Schröder hebben de Marketing Award Rotterdam voor de Markthal in ontvangst genomen. De award werd uitgereikt door burgemeester Aboutaleb tijdens de Rotterdam Partners Nieuwjaarsreceptie in de Laurenskerk.

De jury koos unaniem voor het paar. „Met de komst van de Markthal Rotterdam is in het hart van de stad iets unieks gerealiseerd. Het gebouw versterkt het imago van Rotterdam als stad van de vernieuwende architectuur," aldus de jury.

Hans Schröder werkte met Provast tien jaar aan de Markthal. Architect Winy Maas was verantwoordelijk voor het ontwerp van deze nieuwe Rotterdamse blikvanger.Het is de veertiende keer dat de award wordt uitgereikt aan mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan het imago van de stad. Vorig jaar kreeg Martin van Waardenberg de award.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Marketing Award Rotterdam naar de Markthal
Sluiten