Jeroen Welling
Jeroen Welling Nieuws 8 jan 2015

Man zet Je Suis Charlie-tattoo

Een man uit Amsterdam heeft zijn steun aan het satirische weekblad Charlie Hebdo een permanent karakter gegeven. Kunstfotograaf Paul Blanca heeft donderdag een tattoo met de steunbetuiging ‘Je Suis Charlie’ op zijn hand laten zetten.

Hij is daarvoor naar het Tattoomuseum, de tattooshop van Henk Schiffmacher, geweest. Die plaatste een foto van het resultaat op Instagram.

‘Je Suis Charlie’ gaat de hele wereld over. Het wordt gebruikt als steunbetuiging aan de slachtoffers van de moordpartij bij Charlie Hebdo van woensdag. Daarbij kwamen twaalf mensen om het leven toen twee gemaskerde schutters de redactie binnendrongen. De twee zijn nog altijd niet gepakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man zet Je Suis Charlie-tattoo
Sluiten