Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Nieuws 5 jan 2015 / 14:48 uur

Make-over voor stadion Woudestein

Een opknapbeurt voor het Excelsiorstation. Morgen krijgt Woudestein 2700 nieuwe stoeltjes in de clubkleuren rood en zwart. Op de Rob Albers tribune en Robin van Persie tribune komen rode stoeltjes en daartussen worden met zwarte letters de woorden ‘Excelsior’ en ‘1902’ geschreven. Ook in de hoeken van de Henk Zon tribune en op de Noord tribune komen nieuwe rode stoeltjes, inclusief het gastenvak.

Bezoekers van de club zitten sinds de opening van het stadion in 2000 op de huidige blauwe stoelen. ,,Wij zijn vorig jaar begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl die past bij het imago van Excelsior’’, stelt commercieel directeur Wouter Gudde. ,,De clubkleuren rood en zwart spelen een belangrijke rol in deze huisstijl. Onze website werd vorig jaar al in de nieuwe huisstijl opgeleverd en ook alle andere uitingen kregen dezelfde look. Alleen ons stadion had dat nog niet." Tijdens deze verbouwing wordt de staantribune op de Robin van Persie tribune ook uitgebreid en verplaatst naar het midden. De achterwanden van de tribunes krijgen ook een nieuwe kleur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Make-over voor stadion Woudestein
Sluiten