Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 20 jan 2015 / 18:30 uur

KRO: Boer Geert mag niet voorlezen

Boer Geert, bekend uit het razend populaire programma Boer zoekt Vrouw, heeft heel wat kinderen teleur moeten stellen. Als start van de voorleesweek zou hij kinderen voor gaan lezen op een basisschool in het Groningse Alteveer. De KRO heeft hier echter een stokje voor gestoken.

In het contract dat boer Geert heeft getekend bij de KRO, staat dat hij niet met de media mag praten zolang de opnames van het programma nog bezig zijn. Daarom kan het voorleesfestijn dan ook niet doorgaan. ‘’Ze zijn bang dat Geert informatie verklapt dat wij en de kinderen misschien niet mogen weten’’, zegt een juf van de basisschool tegen RTV Noord.

Lees ook: Boer Geert: een graaier of gewoon ’n geinponem

Een woordvoerster van de KRO laat weten dat Geert zich aan zijn contract moet houden en daarom niet actief mee mag werken met de media. ‘’Hij heeft beloofd vanaf nu niet meer met de pers te praten’’, laat de woordvoerster weten.

Reageer op artikel:
KRO: Boer Geert mag niet voorlezen
Sluiten