Tjerk de Vries
Tjerk de Vries Nieuws 19 jan 2015 / 14:40 uur

Koud: niet krabben kost 230 euro

Let op: de komende nachten wordt het koud en net als vanmorgen is er grote kans dat er ’s ochtends een hardnekkige ijslaag op de voorruit zit. Denk niet: ’ik moet toch alleen maar een klein stukje rijden dus ik hoef niet zo goed te krabben’, want een fikse boete ligt op de loer.

De politie waarschuwt vandaag op twitter dat een niet volledig schoongemaakte voorruit 230 euro kost.

Overigens is een 48-jarige Hagenaar erachter gekomen dat daarover niet te discussiëren valt.

Politieagenten zagen hem onlangs rijden met een voorruit die niet goed schoon was. De bestuurder kreeg hiervoor een bekeuring van 230 euro. De Hagenaar wond zich hier over op en beledigde de agenten. Nadat hij door politieagenten was gewaarschuwd ging hij door met het beledigen waarna hij werd aangehouden. Aan het bureau kreeg de man voor de belediging een boete van 300 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koud: niet krabben kost 230 euro
Sluiten