Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 3 jan 2015

Koptische christenen ontvoerd in Libië

In de stad Sirte in het noorden van Libië hebben gemaskerde en gewapende mannen zaterdag dertien koptische christenen uit Egypte ontvoerd. Vermoedelijk zitten militante moslims achter de ontvoering, aldus getuigen volgens de BBC.

Zo’n vijftien gewapende mannen zouden een wooncomplex hebben doorzocht en de christenen van de moslims hebben gescheiden. Volgens de getuigen zijn de christenen met handboeien om meegenomen. Vorige week waren er al zeven koptische christenen in Sirte ontvoerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Koptische christenen ontvoerd in Libië
Sluiten