Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 24 jan 2015 / 11:32 uur

Koninklijk bezoek Saudi-Arabië stuit op bezwaar

Koning Willen-Alexander vertrekt zaterdag samen met minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) naar Saudi-Arabië om daar het rouwbeklag voor de overleden koning Abdullah bij te wonen. Deze beslissing valt echter niet overal zo goed in Den Haag.

Nederland bracht op vrijdag al zijn condoleances over aan de Saudische regering. Op de plechtigheid zullen veel hoogwaardigheidsbekleders aanwezig zijn, waaronder veel leden van Europese vorstenhuizen. Vrijdag waren de afgevaardigden van naburige landen al in het land om aanwezig te zijn bij de begrafenis van de overleden koning, die ongeveer 90 jaar oud is geworden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koninklijk bezoek Saudi-Arabië stuit op bezwaar
Sluiten