Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 20 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Koelbloedige automobilist filmt ernstig ongeluk

Stel: je rijdt op de snelweg en voor je zijn twee vrachtwagens op elkaar gebotst. Je remt zo snel mogelijk af en vervolgens zie je in je achterruit dat en een glijdende vrachtwagen met een noodgang op je afkomt. Wat doe je dan?

De automobilist die onderstaande video filmde, besloot vooral kalm te blijven en het incident te filmen met zijn telefoon. Hij stond stil op een snelweg in de Amerikaanse staat New Jersey toen er een vrachtwagen op hem af kwam glijden.

Lees ook: Enorme kettingbotsing met 115 auto’s in de VS

De vrachtwagen mist de stilstaande auto maar net en schiet door de vangrail. Daar komt de truck tot stilstand. Volgens Amerikaanse media leidden de gladde wegen het afgelopen weekend tot honderden ongelukken in verschillende staten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Koelbloedige automobilist filmt ernstig ongeluk
Sluiten