Rutger de Quay
Rutger de Quay Nieuws 8 jan 2015 / 17:10 uur

‘Kieft’ bestverkochte boek vorig jaar

Het boek ‘Kieft’ van Michiel van Egmond is het bestverkochte boek van vorig jaar. Het boek, dat over de carrière van voormalig profvoetballer Wim Kieft gaat, ging 159.163 keer over de toonbank, zo maakte de stichting CPNB donderdag bekend. Het boek viel eerder vorig jaar in de prijzen bij de NS Publieksprijs.

Weer daling in boekenverkoop

De tweede plaats gaat naar Bland-it! van de Amerikaanse Colleen Dorsey, dat 144.758 verkocht werd. ‘De kraamhulp’ van thrillerauteur Esther Verhoef komt met 143.603 op de derde plek. De omzet van de algemene boekenverkoop daalde met 7,3 procent. De boekhandelaren verkochten 37,3 miljoen boeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Kieft’ bestverkochte boek vorig jaar
Sluiten