Alex Ringeling
Alex Ringeling Nieuws 4 jan 2015 / 14:40 uur

Jongen (12) overleden na snuiven deo

In Australië is een twaalfjarige jongen overleden nadat hij met vrienden “enkele bussen” deodorant had leegesnoven. De tiener werd bewusteloos gevonden op een beruchte snuifplek bij een winkelcentrum in Alice Springs en overleed in het ziekenhuis.

Snuiven

Volgens een woordvoerder van de plaatselijke politie komt het geregeld voor in delen van Australië dat mensen bussen deodorant snuiven. Dat dit een dodelijk gevolg heeft is echter nieuw voor de politieman. “Ik kan me geen eerdere dood daardoor herinneren,” aldus de zegsman tegen televisiezender ABC.

Supermarktketen Coles meldt aan de zender dat inhaleerbare producten achter de toonbank zullen verdwijnen, zodat er meer overzicht is op wie de producten koopt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongen (12) overleden na snuiven deo
Sluiten