Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 4 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Hardrijder klapt tegen paal na achtervolging

Een dertigjarige man uit Staphorst kwam er gisteravond achter wat karma inhoudt, toen hij tijdens zijn vlucht voor de politie tegen een paal aan knalde. Hij liep een hoofdwond op door de klap. Op het bureau bleek hij dubbel zoveel te hebben gedronken als wat mag. Hij heeft daarom zijn rijbewijs moeten inleveren

De man viel agenten in Staphorst op, omdat hij erg hard reed. Hij haalde op sommige plekken in de bebouwde kom 100 kilometer per uur en op de snelweg A28 liep zijn snelheid op tot boven de 200. Stoptekens van achtervolgende agenten negeerde hij, aldus de politie.

Lees ook: Wegpiraat geeft hond de schuld van te hard rijden

Een andere politieauto die te hulp was geschoten, werd op enig moment als blokkade midden op de weg neergezet, maar de snelheidsduivel wist eromheen te rijden en vloog uiteindelijk uit de bocht en eindigde tegen de paal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hardrijder klapt tegen paal na achtervolging
Sluiten