G. Reinards
G. Reinards Nieuws 16 jan 2015 / 11:13 uur

Grote politieoperatie in Reims om gewapende man

In de Franse stad Reims is vrijdagochtend een grote politieoperatie gaande. De politie probeert een man te pakken te krijgen die zich in zijn huis heeft verschanst en gewapend is. Het zou mogelijk gaan om een antiterreuroperatie.

Weg afgezet

De politie heeft de weg rond de woning afgezet, meldt de regionale krant L’Union. Omwonenden hebben de opdracht gekregen binnen te blijven.

Het is niet duidelijk of de actie verband houdt met de aanslagen in Parijs. Een van de broers die de aanslag pleegden op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo en die later omkwamen in Dammartin-en-Goële, kwam uit Reims.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Grote politieoperatie in Reims om gewapende man
Sluiten