Rens Oving
Rens Oving Nieuws 6 jan 2015
Leestijd: 2 minuten

Geruchtenmolen op volle toeren in dorp boer Tom

Of boer Tom al een vriendin had toen hij meedeed aan Boer Zoekt Vrouw? Daar blijven zijn dorpsgenoten vaag over. Maar in het dorpje Het Veld, vlak naast Nieuwe Niedorp, waar Tom zijn meeste tijd doorbrengt, denken ze wel te weten hoe het afloopt. De kans dat de knappe bollenkweker een liefje aan de datingshow overhoudt is klein, zo wordt gefluisterd.

Lees ook: Boer Zoekt vrouw: Knappe Tom heeft al een vriendin

De opnames van Boer Zoekt Vrouw zijn vorig jaar al afgerond en het einde is voor intimi dan ook bekend. Daar mag uiteraard niet over gesproken worden met de buitenwereld. Boeren die hun lippen niet stijf op elkaar houden, moeten een boete van 10.000 euro betalen. Ook de dorpsgenoten van Tom zijn lang niet altijd happig om hun mond open te doen. „Het is toch iemands privacy waar je aankomt”, meent er een.

Maar Tom Groot (32) kreeg afgelopen zondag, in de eerste aflevering van het programma, zo veel brieven (1800) dat de geruchten niet te stoppen zijn. De deelname van de jonge knappe boer wordt als verdacht beschouwd. Tom zou al een vriendin hebben en het alleen voor de aandacht meedoen aan het programma. Cameraploegen van roddelrubrieken posten inmiddels bij zijn huis om een glimp van de bollenboer op te vangen.

Geruchtenmolen

De senioren van biljartvereniging De Vriendschap uit Het Veld kunnen er nog wel om lachen dat de ene na de andere nieuwsgierige journalist hun stamcafé binnenstapt. Tom woont nog net binnen de grenzen van Nieuwe Niedorp maar het aangrenzende dorp Het Veld is dichterbij zijn boerderij. Na de uitzending op zondag wordt het dorp onder de voet gelopen door journalisten. Hoe het precies zit met de vrouwen in het leven van de jonge boer houden ook de biljarters voor zich. De jonge boer staat vooral bekend als iemand die graag in het middelpunt van de belangstelling staat. „Het lijkt erop dat hij deze keer z’n nek wat te ver heeft uitgestoken”, meent er een.

Maar het gerucht dat hij na het programma alleen achterblijft, kennen ze wel degelijk. Dat is misschien maar goed ook lacht biljarter Jan, vroeger zelf bollenboer: „Zijn bedrijf is maar klein, hij doet er zelfs nog klussen naast. En een vrouw onderhouden, daar komt wel wat meer bij kijken.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Geruchtenmolen op volle toeren in dorp boer Tom
Sluiten