Dion Mebius
Dion Mebius Nieuws 21 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Eerste knuffelpraktijk opent in Amsterdam

Een knuffeltherapeute opent dit weekend in Amsterdam de allereerste knuffelpraktijk van Nederland. In praktijk Lepeltje Lepeltje van Carollyne Tjong Ayong kunnen bezoekers voor een vaste prijs geknuffeld worden.

De speciale therapie heeft meteen effect, zegt initiatiefneemster Ayong in gesprek met Het Parool. “Ik sla mijn armen om je heen en op een massagekussen waarin je lekker wegzakt, praten we of luisteren we naar muziek. Of ik lees voor. Gewoon met kleren aan.”

Lees ook: Hoge opkomst ontmoeting joden en moslims Amsterdam

Volgens de therapeute zijn de sessies voor iedereen die behoefte heeft aan aanraking en aandacht. “Van twintigers tot senioren en kinderen, mensen die tijdelijk geen relatie hebben of wiens partner is overleden, gehandicapten, noem maar op.” Ze benadrukt dat er geen sprake kan zijn van erotiek. “Bij ongepast gedrag wordt de sesie direct beëindigd.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Eerste knuffelpraktijk opent in Amsterdam
Sluiten