Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 7 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Drugsdealer verraadt zichzelf met opvallend t-shirt

Een drugsdealer heeft het de politie in de Amerikaanse staat Florida wel heel makkelijk gemaakt. John Balmer had namelijk een shirt met de tekst “Who Needs Drugs?” aan toen hij bij een winkel van Kmart stond met een tas vol, jawel, drugs. Dat meldt Huffington Post.

‘Who Needs Drugs?’

In kleinere letters stond nog "Seriously, I Have Drugs" op het shirt van de 50-jarige man. De zaak kwam aan het licht toen hij probeerde een zak drugs aan een klant te overhandigen, die net als hij in de rij stond om af te rekenen. Die persoon weigerde de zak aan te nemen, waarop Balmer wegliep en de zak uiteindelijk ergens op de grond zette.

Lees ook: Duo zit dagen ‘vast’ in open bezemkast

Vervolgens ging Balmer weer in de rij staan om zijn spullen af te rekenen, maar winkelmedewerkers lichtten snel een agent in. Die ontdekten dat er in de zak marijuana en de harddrug methamfetamine zat. Daarop werd de man opgepakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Drugsdealer verraadt zichzelf met opvallend t-shirt
Sluiten