Jeroen Welling
Jeroen Welling Nieuws 19 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Dronken Chinees wil deur vliegtuig openen

Een dronken Chinese man heeft geprobeerd de deur van een vliegtuig in de lucht te openen. De man vloog met een toestel van Hainan Airlines van de Oost-Chinese stad Hangzhou naar de Centraal-Chinese stad Chengdu.

Hij had al snel ruzie met passagiers, maar toen het toestel de landing inzette liep het uit de hand. De man weigerde zijn stoelriem dicht te doen, sloeg het personeel en andere passagiers en probeerde uiteindelijk in volle vlucht de deur te openen. De man is opgepakt.

Database

Het is bepaald niet de eerste keer dat iemand uit China zich in een vliegtuig heeft misdragen. De afgelopen maanden doken regelmatig verhalen op over baldadige en recalcitrante reizigers. Om dat probleem het hoofd te bieden, komen deze lastige passagiers vanaf nu in een database. Die is in te zien door Chinese luchtvaartmaatschappijen, hotels en reisbureaus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dronken Chinees wil deur vliegtuig openen
Sluiten