Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 5 jan 2015 / 09:35 uur

Diverse ongelukken in eerste ochtendspits na kerst

Veel vertraging op de weg vanmorgen tijdens de eerste ochtendspits na de kerstvakantie. Door diverse ongelukken ontstonden er flinke files. Op de A50 richting Apeldoorn, tussen Heerde-zuid en Epe botsten elf auto’s op elkaar, met circa 10 kilometer file als gevolg. De vertraging liep daardoor volgens de ANWB en VerkeersInformatieDienst (VID) op tot ongeveer een uur.

Lees ook: Sneeuw zorgt voor chaos in Nederland

Op de A44 richting Amsterdam was bij Burgerveen een ongeluk met zes auto’s. Achter het ongeval op de A44 kwam ook 10 kilometer aan auto’s stil te staan. De ANWB adviseerde weggebruikers om te rijden via de A12 en de A4.

Door een vrachtwagen met pech op de A2 bij Kerkdriel ontstonden files op de A2 en de A59. Bij Heerde op de A50 kon het verkeer over de vluchtstrook langs de kettingbotsing. Omrijden was mogelijk via de A28 en de A1 naar Apeldoorn.

Lees ook: Bus met 45 gestrande studenten na 30 uur vertrokken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Diverse ongelukken in eerste ochtendspits na kerst
Sluiten