Dion Mebius
Dion Mebius Nieuws 9 jan 2015

Crisismeeting in Parijs vanwege gijzelingen

De Franse president François Hollande, premier Manuel Valls, en andere ministers zullen om 15:15 samenkomen voor een crisismeeting. Dat heeft het Twitter-account van de Élysée, de residentie van de president, bekendgemaakt.

De politici komen samen vanwege de twee gijzelingen die op dit moment plaatsvinden, een bij een joodse supermarkt in Parijs en een bij een dorpje vlak daarbuiten. Op laatstgenoemde plaats hebben de twee broers die verantwoordelijk zijn voor de aanslag op Charlie Hebdo zich verschanst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Crisismeeting in Parijs vanwege gijzelingen
Sluiten