Metro
Metro Nieuws 28 jan 2015 / 12:15 uur

Coentunnel bij Amsterdam even dicht door ongeval

De Coentunnel bij Amsterdam was woensdagochtend na de spits deels afgesloten vanwege een ongeval. Bij de aanrijding vanaf de A8 waren drie voertuigen betrokken. Een persoon raakte hierbij gewond, meldt de VerkeersInformatieDienst (VID).

Lees ook: In Coentunnel mogen nooit alle banen open

Het verkeer op de A8 stond vanaf kwart voor elf muurvast. Ook het verkeer dat vanuit Oostzaan via de N516 de A8 op wilde rijden, kon geen kant op. Gezien de ernst van de aanrijding stelde de politie een onderzoek. Pas nadat deze een half uur later was afgerond, werd de wisselbuis opengesteld en kon het verkeer in de tunnel mondjesmaat over de rechterrijstrook passeren. Tegen kwart voor twaalf waren de bergingswerkzaamheden afgerond en kon het verkeer weer doorrijden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Coentunnel bij Amsterdam even dicht door ongeval
Sluiten