Alex Ringeling
Alex Ringeling Nieuws 10 jan 2015

Cafébezoekers plukken peuter (2) van straat

In het Rotterdamse centrum keken enkele cafébezoekers vrijdagavond vreemd op, toen ze een tweejarige peuter in zijn uppie langs zagen lopen. Het knulletje was wakker geworden en met een volle luier de deur uitgewandeld.

De opa die op het kind paste, was in slaap gevallen en had niet gemerkt dat de peuter de deur uitgewandeld was, schrijft het AD.

Hereniging

De bezorgde cafébezoekers haalden het jochie naar binnen en schakelden de politie in. Die wist met hulp van buurtbewoners te achterhalen waar de peuter woonde en wisten hem te herenigen met de familie.

Zorgformulier

De opa was er op dat moment net achter gekomen dat de kleine er van tussen was. De agenten hebben een zogenoemd ‘zorgformulier’ opgemaakt en instellingen die over de zorg voor kinderen gaan in kennis gesteld. Een gesprek met het gezin zal snel volgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Cafébezoekers plukken peuter (2) van straat
Sluiten