Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 6 jan 2015 / 09:45 uur

Brandweerlieden redden peuter uit wasmachine

Een 2-jarig meisje is onlangs uit een wasmachine gered. Het meisje was in de wasmachine gaan spelen, maar kwam vast te zitten in de binnenste mand. Brandweerlieden moesten de wasmachine zien open te breken zonder het meisje schade aan te brengen.

Ongedeerd

Het incident vond plaats in Binnen-Mongolië. De ouders van het meisje zullen hun kind waarschijnlijk niet meer in de buurt van de wasmachine laten spelen. Ze kwamen met de schrik vrij, want het meisje werd uiteindelijk ongedeerd uit de wasmachine gehaald.

Lees ook: Peuter zit vast in grijpautomaat

Toen de ouders ontdekten dat het meisje vast was komen te zitten, belden ze de politie. Die stuurde brandweerlieden naar het huis, die het arme kind wonder boven wonder ongedeerd uit de machine kregen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Brandweerlieden redden peuter uit wasmachine
Sluiten