G. Reinards
G. Reinards Nieuws 9 jan 2015

Beeld: Klopjacht op verdachten aanslag Parijs

De Franse politie bereidt een bestorming voor van de drukkerij waar de twee verdachten van de aanslag in Parijs een medewerker gijzelen. De gijzeling is in Dammartin-en-Goële. De Franse politie heeft duizend agenten ingezet bij de gijzeling.Lees ook ons liveblog, waarin we het laatste nieuws over de politieoperatie brengen.

Martelaar

Naar verluidt hebben de broers Said en Chérif Kouachi gezegd dat ze bereid zijn als martelaar te sterven. Een man beweert de broers eerder op de ochtend te zijn tegengekomen bij het bedrijfspand waar ze zich schuilhouden en zeker een persoon gegijzeld zouden houden. De verdachten zouden hebben gezegd: ”Loop door. Wij vermoorden geen burgers”, aldus de getuige tegen Franceinfo.
De Franse president François Hollande heeft vrijdag opgeroepen de eenheid van de natie te bewaren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Beeld: Klopjacht op verdachten aanslag Parijs
Sluiten