Rens Oving
Rens Oving Nieuws 26 jan 2015 / 11:05 uur

Amerikanen hamsteren voor sneeuwstorm losbarst

In afwachting van de ‘zwaarste sneeuwstorm ooit’ slaan de Amerikanen flink aan het hamsteren. Een groot deel van de Amerikaanse oostkust moet vandaag rekening houden met zware storm en hevige sneeuwval. In grote steden als New York en Boston worden daarom enorme problemen verwacht.

Lees ook: New York bereidt zich voor op historische storm

De storm zal naar alle waarschijnlijkheid maandagavond, plaatselijke tijd, losbarsten. Burgemeester Bill de Blasio van New York heeft inwoners gewaarschuwd om zich voor te bereiden op zeker 90 centimeter sneeuw. Hij verwacht ernstige problemen. „New Yorkers moeten zich op het ergste voorbereiden.”

#blizzardof2015

De hashtag ‘blizzardof2015’ is inmiddels trending topic in Amerika. Vooral tips over de te nemen maatregelen en foto’s van drukke supermarkten worden sinds gisterenavond gedeeld. Al heeft niet iedereen dezelfde prioriteiten zo blijkt uit een tweet van de New Hampshire Pot Farm.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Amerikanen hamsteren voor sneeuwstorm losbarst
Sluiten