Robyn van Gorsel
Robyn van Gorsel Nieuws 15 jan 2015 / 11:20 uur

Amerikaans stel koopt duurste penthouse in Rotterdam

Het grootste penthouse van Rotterdam, gelegen in het nieuwe gebouw De Rotterdam, is verkocht aan een Amerikaans echtpaar. Het paar tikte ruim drie miljoen af voor hun nieuwe stulpje.

Hulstkamp Makelaars, partner van het internationale makelaarskantoor Christie’s International Real Estate, heeft het penthouse weten te verkopen. Het gaat om de vierenveertigste verdieping van De Rotterdam en heeft een oppervlakte van zevenhonderdvijftig vierkante meter, inclusief zeventig vierkante meter terras.

De Amerikanen zouden zijn aangetrokken tot het appartement omdat ze vanaf het terras uitzicht hebben op Hotel New York. Daarnaast trok de goede reputatie de twee naar de stad. Het appartement wordt gebruikt als Europees pied-à-terre.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amerikaans stel koopt duurste penthouse in Rotterdam
Sluiten