Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 3 jan 2015

Acht vermisten na omslaan boot bij Schotland

De Britse kustwacht is een zoektocht gestart naar vermoedelijk acht opvarenden van het vrachtschip Cemfjord. Het in Cyprus geregistreerde schip sloeg in het weekend om ten noorden van Schotland. Er zijn geen overlevenden gevonden in de buurt van het schip.

Er zijn onder meer vier boten en twee helikopters ingezet in de zoektocht naar de vermisten, aldus de BBC zaterdag. De Cemfjord vervoerde cement en raakte mogelijk door het slechte weer in de problemen. Het is niet bekend wat de nationaliteit van de bemanning is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Acht vermisten na omslaan boot bij Schotland
Sluiten