I Love My Ears

Elmke gaat nooit zonder oordoppen op pad

Elmke gaat nooit zonder oordoppen op pad

Elmke Hendrix.

In samenwerking met VeiligheidNL

6 JUL 2019

Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Elmke Hendrix (29) uit Den Bosch, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

Elmke, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

Ik heb al gehoorverslechtering doordat ik vroeger veel muziek luisterde. Toen ik op een gegeven moment écht last had van mijn gehoor, heb ik een test gedaan bij de dokter/KNO-arts. En jawel; het bleek dat ik al schade had opgelopen. Nu waarschuw ik iedereen zoveel mogelijk dat ze oordoppen in moeten doen, wanneer ze zien dat ik mijn doppen draag.

Waarom vind jij dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

De schade aan je oren kan écht niet terug gedraaid worden. Iedereen die op een feestje of festival staat heeft liefde voor muziek, dat kan niet anders. Hoe vervelend zou het zijn als je de muziek niet meer goed hoort?

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Je kunt een fatsoenlijk gesprek voeren én van de muziek genieten! Wat wil je nog meer?

Tot slot, waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor de Plug in Party on Movement?

Oordoppen moeten de standaard worden. Je betaalt er misschien wat meer voor, maar je doet er lang mee. Bovendien heb je maar één paar oren. Het is een feit dat steeds meer mensen gehoorbeschadiging oplopen en het zal me niet verbazen dat ook steeds meer mensen er last van krijgen door festivals, muziek luisteren via je telefoon of in de auto. Muziek verbindt mensen, maar een goede bescherming is echt van belang.

De Plug in Party on Movement

De Plug in Party on Movement wil het dragen van oordoppen met muziekfilter ‘normaal’ maken. De movement is een initiatief van het convenant I Love My Ears. Wil je meer weten over het gebruik van oordoppen, gezond gehoor of lezen waarom andere ambassadeurs oordoppen - uiteraard met muziekfilter! - dragen? Kijk dan op de website van de movement en vind alle informatie: pluginpartyon.nl. Ook kan je Elmke supporten als ambassadeur via haar persoonlijke profiel.

BEKIJK OOK


  Anouk gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Anouk gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Anouk le Comte.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Anouk le Comte (27) uit Nijmegen, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Anouk, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Als ik geen oordoppen draag, krijg ik last van een piep in mijn oren, ook wanneer het festival is afgelopen.


  Myrthe gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Myrthe gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Myrthe Talsma.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Myrthe Talsma (27) uit Groningen, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Myrthe, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik wil graag mijn gehoor beschermen en zonder piep in m’n oren thuis komen. Eigenlijk is het jammer dat de muziek niet gewoon zachter staat, dat zou nog beter zijn. Maar voor nu zijn oordoppen verreweg de beste optie. En je bent er toch na 5 minuten al aan gewend.


  Lisanne gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Lisanne gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Lisanne Krouwels.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Lisanne Krouwels (26) uit Amsterdam, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Lisanne, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik wil niet dat mijn gehoor beschadigt, je hebt natuurlijk maar één paar oren. Verder houd ik heel erg van muziek, dus wil daar graag de rest van mijn leven van blijven genieten. Ook merk ik dat ik gevoelige oren heb, dus zonder oordoppen doen ze de volgende dag zeer.


  Chantal gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Chantal gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Chantal Vissers.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Chantal Vissers (21) uit Utrecht, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Chantal, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Om mijn oren te beschermen en zonder pijn aan mijn oren vooraan te staan.


  Simeon gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Simeon gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Simeon Choi.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Simeon Choi (19) uit Rotterdam, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Simeon, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Omdat ik hou van mijn oren :-).


  Myrna gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Myrna gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Myrna Hendrickx.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Myrna Hendrickx (21) uit Arnhem, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Myrna, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Toen ik net begon met naar concerten gaan (2012/2013), wist ik niet dat mensen dat deden eigenlijk. Ik was jong en eigenwijs, waardoor ik helaas toch wel wat gehoorschade heb opgelopen. Ik hou ontzettend veel van concerten en omdat ik hier nog erg lang van wil genieten, heb ik besloten om oordoppen te gaan dragen.


  Rosalie gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Rosalie gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Rosalie Braakman.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Rosalie Braakman (25) uit Nijverdal, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Rosalie, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik wil graag de rest van mijn leven nog genieten van mijn favoriete bands, dus ben ik zuinig op mijn oren :)


  Thijs gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Thijs gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Thijs van der Valk.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Thijs van der Valk (23) uit Utrecht, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Thijs, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Om mijn oren te beschermen tegen harde muziek, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het geluid.


  Ellen gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Ellen gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Ellen van der Knaap.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Ellen van der Knaap (51) uit Hoorn, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Ellen, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik heb op jongere leeftijd al te veel concerten bezocht zonder oordoppen en nu is mijn gehoor niet opperbest meer. Ik probeer meer schade te voorkomen.


  Angelique gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Angelique gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Angelique Maas - Brandenburg.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Angelique Maas - Brandenburg (38) uit Alphen aan den Rijn, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Angelique, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik draag oordoppen omdat ik regelmatig concerten en muziekfestivals bezoek. Als ik geen oordoppen droeg, hoorde ik in de nacht na een concert alles dof of ik hoorde een piep. Om mijn gehoor te beschermen heb ik nu altijd oordoppen bij me en ik doe ze ook altijd in.


  Arjen gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Arjen gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Arjen Janson.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Arjen Janson (52) uit Leiden, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Arjen, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik wil goed horen, maar wel veilig horen.


  Gerard gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Gerard gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Gerard Kolenbrander.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Gerard Kolenbrander (60) uit Dinxperlo, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Gerard, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Veiligheid.


  Robin gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Robin gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Robin Mittelmeijer.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Robin Mittelmeijer (21) uit Zwolle, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Robin, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Omdat ik zelf werkzaam ben als geluidstechnicus voor bands en festivals. Als ik zelf een keer uitga is mijn gehoor beschermen het allerbelangrijkst, omdat ik met mijn gehoor mijn geld verdien. Daarnaast zou ik het ook niks vinden om doof te worden. Lijkt me best lastig hoor, gebarentaal.


  Aaliyah gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Aaliyah gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Aaliyah Muggen.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Aaliyah Muggen (21) uit Amersfoort, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Aaliyah, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Omdat ik van mijn oren hou! Veel festivalgangers vergeten hun oren veilig te stellen.


  Alennah gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Alennah gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Alennah van Wijk.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Alennah van Wijk (24) uit Sliedrecht, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Alennah, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Om gehoorbeschadiging te voorkomen, maar toch nog van de muziek te kunnen genieten.


  Eveline gaat nooit zonder oordoppen op pad
  Likeability of5

  Eveline gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Eveline van de Stadt.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Eveline van de Stadt (30) uit Amsterdam, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Eveline, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik weet wat voor schade geluid kan geven en ik vind het ook gewoon onprettig om geen oordopjes in te doen.


  love
  user_ddaf7444fccba15e7508a45914255108a6277d84_avatar

  Emma gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Emma gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Emma Lodge.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Emma Lodge (25) uit Rotterdam, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Emma, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Omdat ik ook zelf muziek maak en graag naar concerten ga.


  Tasmara gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Tasmara gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Tasmara van Loon.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Tasmara van Loon (38) uit Tilburg, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Tasmara, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik heb mijn oren lief. Ik zing en ik train mensen in het dagelijks leven, dat zou ik zonder goed gehoor nooit kunnen.


  Marloes gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Marloes gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Marloes Rovers.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Marloes Rovers (26) uit Leeuwarden, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Marloes, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik wil mijn oren beschermen, maar de muziek wel nog graag goed horen.