I Love My Ears

Alennah gaat nooit zonder oordoppen op pad

Alennah gaat nooit zonder oordoppen op pad

Alennah van Wijk.

In samenwerking met VeiligheidNL

5 JUL 2019

Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Alennah van Wijk (24) uit Sliedrecht, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

Alennah, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

Om gehoorbeschadiging te voorkomen, maar toch nog van de muziek te kunnen genieten.

Waarom vind jij dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Te weinig mensen zijn zich bewust van de risico's die het niet dragen van oordoppen met zich meebrengt.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Geluidskwaliteit.

Tot slot, waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor de Plug in Party on Movement?

In verband met de serie Deafinily die ik aan het maken ben, maar ook omdat ik het belangrijk vind dat meer mensen oordoppen gaan dragen.

De Plug in Party on Movement

De Plug in Party on Movement wil het dragen van oordoppen met muziekfilter ‘normaal’ maken. De movement is een initiatief van het convenant I Love My Ears. Wil je meer weten over het gebruik van oordoppen, gezond gehoor of lezen waarom andere ambassadeurs oordoppen - uiteraard met muziekfilter! - dragen? Kijk dan op de website van de movement en vind alle informatie: pluginpartyon.nl. Ook kan je Alennah supporten als ambassadeur via haar persoonlijke profiel.

BEKIJK OOK


  Elmke gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Elmke gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Elmke Hendrix.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Elmke Hendrix (29) uit Den Bosch, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Elmke, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik heb al gehoorverslechtering doordat ik vroeger veel muziek luisterde. Toen ik op een gegeven moment écht last had van mijn gehoor, heb ik een test gedaan bij de dokter/KNO-arts. En jawel; het bleek dat ik al schade had opgelopen. Nu waarschuw ik iedereen zoveel mogelijk dat ze oordoppen in moeten doen, wanneer ze zien dat ik mijn doppen draag.


  Anouk gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Anouk gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Anouk le Comte.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Anouk le Comte (27) uit Nijmegen, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Anouk, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Als ik geen oordoppen draag, krijg ik last van een piep in mijn oren, ook wanneer het festival is afgelopen.


  Myrthe gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Myrthe gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Myrthe Talsma.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Myrthe Talsma (27) uit Groningen, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Myrthe, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik wil graag mijn gehoor beschermen en zonder piep in m’n oren thuis komen. Eigenlijk is het jammer dat de muziek niet gewoon zachter staat, dat zou nog beter zijn. Maar voor nu zijn oordoppen verreweg de beste optie. En je bent er toch na 5 minuten al aan gewend.


  Lisanne gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Lisanne gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Lisanne Krouwels.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Lisanne Krouwels (26) uit Amsterdam, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Lisanne, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik wil niet dat mijn gehoor beschadigt, je hebt natuurlijk maar één paar oren. Verder houd ik heel erg van muziek, dus wil daar graag de rest van mijn leven van blijven genieten. Ook merk ik dat ik gevoelige oren heb, dus zonder oordoppen doen ze de volgende dag zeer.


  Chantal gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Chantal gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Chantal Vissers.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Chantal Vissers (21) uit Utrecht, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Chantal, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Om mijn oren te beschermen en zonder pijn aan mijn oren vooraan te staan.


  Simeon gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Simeon gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Simeon Choi.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Simeon Choi (19) uit Rotterdam, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Simeon, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Omdat ik hou van mijn oren :-).


  Myrna gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Myrna gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Myrna Hendrickx.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Myrna Hendrickx (21) uit Arnhem, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Myrna, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Toen ik net begon met naar concerten gaan (2012/2013), wist ik niet dat mensen dat deden eigenlijk. Ik was jong en eigenwijs, waardoor ik helaas toch wel wat gehoorschade heb opgelopen. Ik hou ontzettend veel van concerten en omdat ik hier nog erg lang van wil genieten, heb ik besloten om oordoppen te gaan dragen.


  Rosalie gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Rosalie gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Rosalie Braakman.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Rosalie Braakman (25) uit Nijverdal, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Rosalie, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik wil graag de rest van mijn leven nog genieten van mijn favoriete bands, dus ben ik zuinig op mijn oren :)


  Thijs gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Thijs gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Thijs van der Valk.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Thijs van der Valk (23) uit Utrecht, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Thijs, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Om mijn oren te beschermen tegen harde muziek, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het geluid.


  Ellen gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Ellen gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Ellen van der Knaap.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Ellen van der Knaap (51) uit Hoorn, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Ellen, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik heb op jongere leeftijd al te veel concerten bezocht zonder oordoppen en nu is mijn gehoor niet opperbest meer. Ik probeer meer schade te voorkomen.


  Angelique gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Angelique gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Angelique Maas - Brandenburg.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Angelique Maas - Brandenburg (38) uit Alphen aan den Rijn, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Angelique, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik draag oordoppen omdat ik regelmatig concerten en muziekfestivals bezoek. Als ik geen oordoppen droeg, hoorde ik in de nacht na een concert alles dof of ik hoorde een piep. Om mijn gehoor te beschermen heb ik nu altijd oordoppen bij me en ik doe ze ook altijd in.


  Arjen gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Arjen gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Arjen Janson.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  6 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Arjen Janson (52) uit Leiden, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Arjen, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik wil goed horen, maar wel veilig horen.


  Gerard gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Gerard gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Gerard Kolenbrander.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Gerard Kolenbrander (60) uit Dinxperlo, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Gerard, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Veiligheid.


  Robin gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Robin gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Robin Mittelmeijer.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Robin Mittelmeijer (21) uit Zwolle, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Robin, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Omdat ik zelf werkzaam ben als geluidstechnicus voor bands en festivals. Als ik zelf een keer uitga is mijn gehoor beschermen het allerbelangrijkst, omdat ik met mijn gehoor mijn geld verdien. Daarnaast zou ik het ook niks vinden om doof te worden. Lijkt me best lastig hoor, gebarentaal.


  Aaliyah gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Aaliyah gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Aaliyah Muggen.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Aaliyah Muggen (21) uit Amersfoort, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Aaliyah, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Omdat ik van mijn oren hou! Veel festivalgangers vergeten hun oren veilig te stellen.


  Eveline gaat nooit zonder oordoppen op pad
  Likeability of5

  Eveline gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Eveline van de Stadt.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Eveline van de Stadt (30) uit Amsterdam, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Eveline, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik weet wat voor schade geluid kan geven en ik vind het ook gewoon onprettig om geen oordopjes in te doen.


  love
  user_ddaf7444fccba15e7508a45914255108a6277d84_avatar

  Tasmara gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Tasmara gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Tasmara van Loon.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Tasmara van Loon (38) uit Tilburg, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Tasmara, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik heb mijn oren lief. Ik zing en ik train mensen in het dagelijks leven, dat zou ik zonder goed gehoor nooit kunnen.


  Marloes gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Marloes gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Marloes Rovers.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Marloes Rovers (26) uit Leeuwarden, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Marloes, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Ik wil mijn oren beschermen, maar de muziek wel nog graag goed horen.


  Patrick gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Patrick gaat nooit zonder oordoppen op pad

  Patrick Wijninga.

  In samenwerking met VeiligheidNL

  5 JUL 2019

  Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Patrick Wijninga (43) uit Groningen, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

  Patrick, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

  Om goed voor mijn oren te zorgen. Je hebt er maar een paar van en de mogelijke schade is (nog) niet te verhelpen. Ik zeg altijd als ik moest kiezen tussen blind of doof, dan liever blind. Gehoorbescherming draag ik zelfs tijdens het stofzuigen. Dat zijn dingen waar mensen niet bij nadenken.