Maandhoroscoop Waterman December 2017

30 november 2017 om 23:00 door Metro redactie
Maandhoroscoop Waterman December 2017

Je bent deze maand nog steeds in staat om situaties naar jouw hand te zetten. Jij hoeft je niet aan te passen, je past je omgeving wel aan. Dus is er iets niet naar je zin, neem het initiatief om het te veranderen. Mensen luisteren naar je. Je straalt een zeker charisma uit en je wordt daardoor ook sexy gevonden door het andere geslacht. Je zult je persoonlijke doelen in hoogtempo naderen doordat je zeer gemotiveerd bent. Pas wel op dat je jezelf niet voorbij loopt. Je gezondheid is belangrijk en je richt sneller schade aan dan dat je deze weer herstelt.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!