Maandhoroscoop Tweeling September 2017

1 september 2017 om 00:00 door Metro redactie
Maandhoroscoop Tweeling September 2017

Je werk is nog steeds je hoofdthema deze maand. Waarschijnlijk word je gestimuleerd door je partner of iemand die je na staat, om carrière te maken. Naast je eigen ambitie heb je dus te maken met de ambitie van je partner. Blijf wel je eigen ambitie voorop stellen. Ondersteuning is heel fijn en zelfs noodzakelijk, maar het mag niet verstikkend worden. In de liefde gaat alles naar wens. Weinig bijzonderheden, al kunnen er aan het eind van deze maand wat wrijvingen ontstaan. Gelukkig is dit niet iets wat een gezonde relatie niet aankan. Je gezondheid verbetert deze maand aanzienlijk.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!