Boogschutter Augustus 2014

1 augustus 2014 om 01:00 door Metro redactie
Boogschutter Augustus 2014

Deze maand blijft carrière en maatschappelijke positie belangrijker dan huis en haard voor jou. De zaken gaan dan ook goed, maar voornamelijk dankzij jouw sociale netwerk. Netwerken is een nieuwe bron van succes voor jou. Vrienden en andere sociale contacten worden in de loop van de maand steeds belangrijker voor je. Thuis gaat alles naar tevredenheid en je kunt je nog steeds gesteund voelen door je partner of familie. Emotioneel ben je in balans en je maakt je weinig zorgen. De enige valkuil voor jou deze maand kan je gezondheid zijn. Neem wel op tijd rust om bij te tanken.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!