Waterman November 2013

1 november 2013 om 00:05 door Metro redactie
Waterman November 2013

Er kunnen tot halverwege de maand een aantal moeilijke dingen in je leven optreden die extra energie van je vergen. Zorg dat je hier tijd en energie voor vrijmaakt, anders kan je gezondheid gevaar lopen. De liefde loopt echter geen gevaar, in tegendeel. Je liefdesleven verloopt geheel naar wens. Je zult eerder te veel dan te weinig aandacht van andere mensen krijgen. Met dit luxeprobleem zul jij je in deze periode van het jaar zeker niet vervelen. Je zult meer feesten dan de meeste van je vrienden. Geniet ervan, maar houdt je hoofd erbij. Een geliefde is eerder gekwetst dan jij denkt.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!