Boogschutter Maart 2012

16 maart 2012 om 14:13 door Metro redactie
Boogschutter Maart 2012

Deze maand komen er dingen boven tafel op het gebied van vriendschap en familie. Dingen die tot nu toe niet duidelijk zichtbaar waren, worden plotseling heel duidelijk. Waarschijnlijk treed je ze open en eerlijk tegemoet en daardoor kunnen familieproblemen uit de wereld worden geholpen. Dat zal niet gemakkelijk zijn, maar het zal de lucht doen klaren en de sfeer uiteindelijk verbeteren. Op het sociale vlak gaat het echt soepel met jou deze maand. Je bent actief in de liefde en je neemt nog meer dan gebruikelijk het initiatief. Deze houding maakt je uiteraard erg geliefd bij jouw partner.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!