Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 1 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Militairen poseren met dochter overleden collega

Je wordt vader! Dat was het bericht dat Christopher Harris afgelopen augustus kreeg terwijl hij op missie was in Afghanistan. Hij zou de geboorte van zijn kind echter nooit meemaken.

Nog geen week nadat hij het heugelijke nieuws van zijn vrouw via de telefoon heeft vernomen, komt de Amerikaan om het leven. Samen met een collega sterft hij tijdens een bomaanslag.

Emotioneel

Zijn vrouw Britt Harris kan zich de reactie van haar man destijds nog goed voor de geest halen. ,,Christopher werd emotioneel en vertelde het aan al zijn vrienden op de basis”, zo zegt ze tegenover CNN.

Hoewel Britt haar man dus niet meer heeft, ontvangt ze veel steun van zijn collega’s gedurende de periode. Met confettikanonnen maken ze in een filmpje zelfs het geslacht van de baby bekend.

Mijn vader is een held

Dochtertje Christian komt uiteindelijk in maart op de wereld. Deze week verzamelden de collega’s van Christoper zich op de plek waar hij en Britt ooit in het huwelijksbootje stapten. Daar poseerden ze samen met de kleine. ‘Mijn vader is een held’, staat er op haar rompertje.

“Sometimes all we need to soothe our soul and ease our burdens is the loving hand of a friend gently touching our heart and lifting us towards love” -Mimi Novic

Posted by Pinehurst Photography on Tuesday, May 29, 2018

Remembering Specialist Harris with a very special reunion. ❤️

Posted by Pinehurst Photography on Tuesday, May 29, 2018

,,Ze zijn onderdeel van haar leven en ze zullen er voor altijd zijn", vertelt Britt. ,,Nu kan ik laten zien dat ze speciaal voor haar samen zijn gekomen."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.