Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 1 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Filmpje van jochie dat oud vrouwtje helpt gaat viral

Samen kom je verder. Dat begreep Maurice Adams Jr. ook toen hij een oud vrouwtje zag, die ontzettend veel moeite had om een trap op te komen met haar rollator. Het jochie (8) uit het Amerikaanse Milledgeville (Georgia) aarzelde niet en besloot te helpen.

Trap

Maurice stapte uit de auto van zijn moeder en begeleidde de dame de trap op. Eenmaal boven kreeg hij een dikke knuffel als bedankje, alvorens hij terug naar beneden rende om weer in de auto te stappen.

De man in de auto achter die van Maurice en zijn moeder filmde de actie van het jongetje en plaatste het op social media. Niet gek dat het de video al snel viral ging.

Mensen zijn lyrisch over de daad van Maurice en ook over de actie van de moeder, die het geen probleem vond om de auto even een paar minuten stil te zetten, zodat haar zoon in actie kon komen.

Ontmoeting

Riley Duncan – de maker van het filmpje – wil Maurice nu nog een keer ontmoeten. Hij heeft al een afspraak gemaakt met de moeder en wil het jochie naar verluidt honderd dollar overhandigen voor zijn goede daad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.