Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 8 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Soldaat ziet toch geboorte dochter dankzij FaceTime

Brooks Lindsey was bijna op tijd thuis voor de bevalling van zijn vrouw. Hij moest alleen nog van Texas naar Mississippi, maar de vlucht vertrok te laat en dus dreigde hij het te missen.

Toch bracht de moderne technologie redding. Via FaceTime kon hij vanaf het vliegveld toekijken hoe zijn vrouw beviel van hun kind. Hoewel dat natuurlijk niet zo bijzonder is als hij echt bijwonen, was het een goede oplossing. „Een troost", zo noemde Brooks het zelf."

Juichen

Medepassagiers keken op hun beurt weer naar Brooks. „We zagen de man zitten en hadden al snel door wat er aan het gebeuren was. Iedereen was stil en gunde de man zijn moment. Toen we de baby hoorden krijsen begon iedereen te juichen. Ik kreeg zelfs tranen in de ogen toen ik zag hoe geëmotioneerd hij was."

Het personeel hield ook rekening met de situatie van Brooks. Hoewel er eigenlijk geboard moest worden, besloten ze namelijk om hem te laten zitten gedurende de bevalling.

Eindelijk vasthouden

Een paar uur later kon Brooks dan eindelijk zijn dochter Millie vasthouden. „Ik kan niet geloven dat wij zojuist mama en papa zijn geworden.”

https://twitter.com/MilitaryEarth/status/993610239525056512

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.