Amarins de Boer
Amarins de Boer Good vibes 2 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Stel trouwt opnieuw na scheiding van 50 jaar

Wat doe je als je er na een scheiding van vijftig jaar achterkomt dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt? ‘Dan trouw je toch gewoon opnieuw’, moeten de Amerikaanse Harold Holland (83) en Lillian Barnes (78) uit Kentucky hebben gedacht.

Holland en Barnes trouwden op eerste kerstavond in 1955. Ze kregen samen vijf kinderen voor ze uit elkaar gingen. Volgens Holland besteedde hij te veel aandacht aan zijn werk en was dat een van de reden dat het stel uit elkaar ging. „De scheiding was destijds honderd procent mijn fout", zei Holland tegen de lokale krant van Kentucky.

Reünie

De twee trouwden allebei opnieuw, maar hun nieuwe partners zijn inmiddels overleden. Via een reünie kwamen Holland en Barnes onlangs weer bij elkaar. In december kwam het opnieuw trouwen ter sprake en over twee weken zullen ze weer in het huwelijksbootje stappen. Barnes heeft de jurk al uitgekozen: „het wordt een lange witte jurk." Hun kleinzoon zal de ceremonie leiden.

https://twitter.com/APSouthRegion/status/980558994648522759

Holland: „We hebben besloten dat we de laatste periode van ons leven samen willen doorbrengen." De twee zeggen ze dat ze al die jaren misschien een beetje verliefd op elkaar zijn gebleven…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.