Elselotte Smink
Elselotte Smink Good vibes 1 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Voormalige zwerfpups reizen wereld over met baasje

Er wordt in de volksmond weleens gerept over een ‘hondenleven’, in de zin van een ellendig bestaan. Maar dat dit vaak eerder het tegenovergestelde betekent, bewijst het verhaal van deze honden. De viervoeters hebben een bestaan waar veel mensen maar al te graag mee zouden willen ruilen.

Ze werden in december 2016 gevonden door de reislustige Jordan Kahana, die op dat moment de Sonorawoestijn in Noord-Amerika aandeed. Op een verlaten weg zag hij de twee kleine honden zitten. Jordan twijfelde geen seconde en bracht de dieren naar een dierenarts, waar ze behandeld werden voor uitdroging. Daarna werden ze geadopteerd door de reiziger en sindsdien reist het trio heel wat kilometers af.

Jordan heeft Sedona en Zeus (zo noemde hij de viervoeters) al meegenomen naar 35 verschillende staten in Amerika, in totaal meer dan duizenden kilometers. Wel enigszins binnen de landsgrenzen, want vliegen werd een stukje lastiger met de dieren in zijn kielzog.

Beroemd op Instagram

Afgezien van de enorme levensverandering die de inmiddels grote en schijnbaar kerngezonde honden doormaakten, zijn ze ook nog eens beroemd geworden. Jordan, die zijn baan opzegde om meer te kunnen reizen, deelt namelijk de liefste foto’s van zijn adventure squad op Instagram en plaatst zo nu en dan video’s op YouTube. Dat kijkt heerlijk weg:

Instagram @jordankahana
Instagram @jordankahana
Instagram @jordankahana

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.