Amarins de Boer
Amarins de Boer Good vibes 4 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Moeder eert overleden dochter op bijzondere manier

Nog maar negen maanden was de dochter van de Amerikaanse Ashley Santi, toen ze overleed. Om haar dochter te eren, koopt Santi ieder jaar op 27 december – de verjaardag van haar overleden dochter – een taart voor een willekeurig kind.

Ze gaat dan naar een plaatselijke banketbakker en betaalt een bestelde taart van een vreemdeling voordat ze die hebben opgehaald. Santi vertelde aan ABC News dat winkeliers soms verward zijn door haar verlangen om een vreemde taart te kopen.

Liefde

Dit jaar bezorgde ze Kyle Jauregui en zijn familie een behoorlijke glimlach op hun gezicht. Toen de 23-jarige Jauregui de taart voor zijn zusje ophaalde, hoorde hij dat die al was betaald. ,,We waren behoorlijk geschokt en erg dankbaar”, zegt hij tegen ABC News. ,,Toen we de kaart lazen, voelden we allemaal een overweldigende hoeveelheid liefde.”

Jauregui plaatste de kaart en taart op Twitter en dat zorgde voor heel veel reacties.

Contact

Dankzij Twitter kwamen de twee met elkaar in contact en belden met elkaar op oudejaarsavond. ,,Dat was geweldig", zegt Santi. ,,Je wilt eigenlijk anoniem blijven, maar het is best leuk om te zien hoe ze reageren. Mijn dochter beïnvloedt meer levens dan ik me had voorgesteld."

De families zijn van plan om elkaar snel in het echt te ontmoeten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.