Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 19 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Agent twijfelt minutenlang met boete voor sneeuwauto

Een agent keek afgelopen nacht even raar op, toen hij in Montreal (Canada) op een heuse sneeuwauto – met een in de buurt gevonden ruitenwisser – stuitte. De wagen stond namelijk op een plek geparkeerd waar dat eigenlijk niet mocht, maar de man kon niet direct ontdekken of het een echte wagen betrof.

Paar minuten

Het duurde een paar minuten voordat hij tot de conclusie kwam dat de auto niet echt was, maar hij kon de moeite van de maker wel waarderen. Daarom schreef hij alsnog een boete uit.

Op het papiertje waarop normaal gesproken staat hoe hoog je boete is en waarvoor, was er ditmaal ruimte voor een compliment. „Dit was het hoogtepunt van onze avond.”

Back to the Future

Kunstenaar Simon Laprise was de bedenker van dit stukje straatkunst.. „Het was een prachtige dag, dus besloot ik om aan de slag te gaan met de berg sneeuw." Bovendien bouwde Laprise niet zomaar een sneeuwauto, maar werkte hij aan de DeLorean DMC, beter bekend als de wagen uit de films van Back to the Future. Maar of de agent dat doorhad, is uiteraard de vraag.

https://twitter.com/ChinghisFob/status/954060604070752256

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.