Tranentrekkers, deze kerstreclames van eigen bodem

6 december 2017 om 14:19 door Sofie Smulders
Tranentrekkers, deze kerstreclames van eigen bodem
Videostill uit de commercial van Albert Heijn

We wachten elk jaar met smart op de kerstcommercial van John Lewis, die ons dat echte feestdagengevoel geeft. Maar in Nederland zijn we eigenlijk ook best goed in het maken van tranentrekkers, getuige de nieuwe reclames van Albert Heijn en Plus.

De hoofdrolspeler in de Appie-commercial is een oude man. We zien hoe hij thuis zijn schoenen poetst en zich netjes aankleedt om naar buiten te gaan en vervolgens... Dat moet je zelf maar even bekijken in de kerstreclame hieronder.

 

In de Plus-reclame zien we hoe een meisje tijdens de feestdagen heen en weer pendelt tussen haar gescheiden ouders. Ze kan het echter niet over haar hart verkrijgen om haar vader tijdens het kerstdiner alleen te laten eten.

 

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!