Tieners twitteren waardering voor ouders

13 november 2017 om 16:19 door Metro
Tieners twitteren waardering voor ouders
Een hartje voor moeders! Beeld: Colourbox

Als je jong bent, besef je lang niet altijd hoeveel je ouders voor je doen en voor je betekenen. Althans, we hopen dat jij ook gezegend bent met een (setje) fijne ouder(s). Een groep tieners op Twitter is dat in elk geval, en besloot een stroom aan lof te sturen.

Het begon allemaal met de 19-jarige Amelia Holjencin. Ze was onlangs aan het videochatten met haar moeder. Tijdens haar eerste jaar van huis miste ze moederlief toch wel een beetje. Amelia belde haar moeder op een moment dat ze het moeilijk had en het besef kwam dat mam haar wist te helpen zich beter te voelen.

Lieve wens

En wat is er nou mooier dan een lieve wens voor (een van) je ouders? Ze besloot haar gevoelens te delen in 140 tekens. „Realiseer je je weleens dat je moeder een engel van vlees en bloed is en voel je je dan heel slecht omdat je op je 15e zo gemeen was?”, schrijft ze. Voor een hoop mensen is het antwoord ja en inmiddels is de tweet meer dan 120.000 keer geretweet en bijna 390.000 keer geliket. 

 

Veel mensen herkennen zich in haar tweet. „Mijn moeder is er niet meer, ik wilde dat ik aardiger was geweest”, schrijven sommigen in een reactie. 

 
 
 

Anderen herkennen zich in haar tweet: 

 
 

Prachtig natuurlijk, maar dat kan grootser. Dat dachten ook een veel andere kinderen. Inmiddels is iedereen massaal de lof voor ouders aan het delen op Twitter én natuurlijk rechtstreeks naar ouders zelf als dat mogelijk is.

 
 
 
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!